fbpx

Over mij.

Wie ben ik?

Ik ben Dave Leemans, geëngageerd, enthousiast en gepassioneerd gediplomeerd fotograaf en zaakvoerder van D.L.Photography gevestigd in Borsbeek/Deurne.

Op mijn tien jaar kreeg ik mijn eerste camera. Dit was het begin van een liefdesverhouding die nooit meer zou eindigen. Integendeel, mijn liefde voor fotografie bleef toenemen en ik droomde ervan een groot fotograaf te worden.

Als kleine jongen trok ik met mijn camera als vriend op elk vrij moment de natuur in. Ik leerde er geduldig te wachten tot ik het perfecte plaatje kon schieten. En… mijn geduld werd beloond, want ik won zelfs een wedstrijd met één van mijn foto’s.

Hiermee werd de basis gelegd voor mijn ultieme jongensdroom: fotograaf worden.

Wat zijn mijn passies??

Mijn grootste passie is reizen, citytrips maken en nieuwe culturen verkennen.

Ik vind het fantastisch om met mijn Nikon rond te dwalen en verloren te raken in smalle steegjes op zoek naar vergeten pareltjes , om nadien de gezelligheid van levendige volkspleintjes op te zoeken of de sereniteit van authentieke gebouwen en het culturele erfgoed vast te leggen op beeld.

Wat heb ik u te bieden??

D.L.Photography staat voor Bedrijfsfotografie, productfotografie en portretfotografie.

Onder het motto van één beeld zegt meer dan duizend woorden bied ik vol enthousiasme elke uitdaging het hoofd.

Persoonlijk contact, een goede communicatie en verbinding tot stand brengen met de klant door goed te luisteren naar uw noden is mijn sterk punt.

Ik zie het dan ook als mijn missie om uw dromen, wensen en verwachtingen om te zetten naar authentieke, esthetische en krachtige beelden die uw bedrijf in de kijker zetten en er doen uitspringen als een klant er online naar op zoek gaat.

Je gegevens

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Mijn gegevens

TELEFOON

0472 36 20 28

EMAIL

Fotostudio

Borsbeeksesteenweg 86
2100 Deurne

BTW BE0700 171 437

Follow Us