fbpx
Take a peek inside our Wonderland!

Portretfotografie

Portretfotografie

“Photography is about capturing souls, not faces”

Voor de shoot:

Voor de foto’s genomen worden, vind ik het belangrijk aandacht en oog te hebben voor de persoonlijke wensen van de klant. 

Ik maak steeds duidelijke afspraken, samen met de klant om op die manier de juiste verwachtingen te scheppen om achteraf eventuele teleurstellingen te vermijden.

D.L.Photography staat voor een goede, transparante en duidelijke communicatie en een optimale klantenrelatie.

Onze studio is uitgerust met een omkleedruimte, er is een afzonderlijke badkamer en een keuken. 

Dus ook het omwisselen van outfits is geen probleem.

Op vraag is er ook mogelijkheid tot hulp van een ervaren visagiste (maquillage, make-up) en een bedreven haarstyliste.  Breng gerust attributen mee die een meerwaarde voor je foto kunnen betekenen.  Bespreek dit wel even vooraf tijdens het intakegesprek.

Tijdens de shoot:

Omdat weinig klanten al echt vertrouwd zijn met modellenwerk of foto’s laten nemen in een fotostudio, zorg ik ervoor dat ik help, assisteer en coach zodat iedereen zich volledig kan ontspannen en tot rust komt.  Op vraag kan er ook gekozen worden voor aangepaste muziek.

Als fotograaf wil ik niet enkel fotograferen, ik wil een moment vastleggen dat nadien voor altijd verdwenen is, en onmogelijk te reproduceren valt, maar in de herinnering van de klant voor eeuwig voortleeft.

Daarom probeer ik tijdens portretfotografie zo dicht mogelijk bij de persoonlijkheid van de klant te blijven om zo een authentieke, spontane, natuurlijke look te creëren. 

U kunt als klant kiezen voor naturel, voor kleuren- of zwartwitportretten, maar ik sta er ook voor open om mee out-of-the-box te denken en high-end-beautyshoots voor portfolio’s en modellenwerk te verzorgen.  Pure eenvoud of extravagante highfashionfoto’s… niets is onmogelijk.

Indien nodig verzorg ik graag bedrijfsfoto’s in eigen werkomgeving of uw familieportretten op een originele, eigen gekozen locatie. Foto’s om uw sociale media mee op te smukken, headshots of foto’s van koppels behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Na de shoot:

Goede afspraken maken goede vrienden, dus zorg ik ervoor dat ik, na het verwerkingsproces, uw foto’s altijd binnen de afgesproken opleveringsdatum bezorg. In de studio is er ook een mogelijkheid tot het afdrukken van portretten of foto’s op A3.